Sibir alimləri klassik Vyana meyvəli tortunu reseptini bir az dəyişdirərək gənclik eliksirinə çeviriblər. 

Təmiz formada orqanizm tərəfindən zəif əmilən desertə güclü təbii antioksidant əlavə edildi, lakin bişmiş məmulatlarda, tədqiqatların göstərdiyi kimi, 100% işləyir.Söhbət stilbenoiddən gedir, adətən istifadə olunan bir birləşmədir. ürəyin əzələ toxumasını qoruyur.

Alimlər un, yumurta və meyvələrdən əlavə, yağda həll olunan vitaminlər, polifenollar və omeqa-3, 6-nın balanslaşdırılmış tərkibini əldə etmək üçün pastaya çia və kolza yağı qarışığı əlavə etdilər. 

Tərkibində artıq şəkər olan şəkərli meyvələr yerinə, ətirli maddələr və boyalar, təbii qurudulmuş giləmeyvə xəmir çiyələklərinə əlavə edildi Nəticə tamamilə təbii, sağlam və şəkərsiz məhsuldur.

Nurlan