Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Burada qablar antisanitar şəraitdə yuyulurmuş
Yararlılıq müddəti bitibmiş...
Süfrədəki ən böyük aldanış: "Təbii" qida etiketləri nə dərəcədə doğru?
AQTA: Qurban bayramı ilə bağlı hazırlıq işləri davam edir
Ət məhsullarının tərkibindəki nitratlar: Sağlamlıq üçün gizli təhlükə
Ət məhsullarının azaldılması immun sistemini necə dəyişir?
Qidalanma vərdişləri və bədənin gündəlik performansı
Mikrodalğalı sobada qızdırılan yeməklərin qida dəyəri azalırmı?
AQTA-da Ümumdünya Qida Təhlükəsizliyi Gününə həsr olunmuş minifutbol turniri keçiriləcək
Qida əlavələri – faydalı, yoxsa zərərli?
Süni dadlandırıcılar – diabet üçün xilas, yoxsa gizli təhlükə?
”1003 – Çağrı Mərkəzi” ilə “Alo174” qida xətti arasında təcrübə mübadiləsi aparılıb
Mikrodalğalı soba: Zərərli olub-olmaması barədə nə düşünülür?
Təsərrüfatların qeydiyyatı sağlam və təhlükəsiz qida istehsalı üçün olduqca vacibdir
AQTA rəsmisi: Sahibkarların zalların bər-bəzəyinə, reklama ayrılan diqqəti mətbəxə, qidaların təhlükəsizliyinə yönəlməlidir
Şadlıq sarayında kütləvi zəhərlənmə olub?
İdxalda aşkarlanan uyğunsuzluqla bağlı həmin ölkələrin qurumlarına bildirişlər göndərildi
Bu müəssisənin şoru və dovğası ilə bağlı nöqsanlar aşkarlandı
Saxta “Chivas Regal 12” və “Jack Daniel`s” viskiləri aşkarlandı
İnfeksionist krant suyu içmək barədə danışıb
Bitkiçilikdə qeydiyyat təsərrüfatların fəaliyyətini qanuni şəkildə tənzimləmək məqsədi daşıyır
Çörəyi bu cür saxlamağın təhlükəsi var imiş
“Quba Süd”sa nöqsanlar aşkarlandı
Quşçuluq təsərrüfatında nöqsanlar aşkarlandı