Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşları “Qida sahəsində gigiyena tələbləri” barədə məlumatlandırılır
Milli Məclisdə qida təhlükəsizliyinə dair ictimai dinləmə keçirilib
Azərbaycan dünyada qidası təhlükəsiz olan ən öndə gedən ölkələrdən biridir- AQTA sədri
AQTA: “Bu bakteriyalar heyvanlardan insanlara keçə bilir”
AQTA sədri: İstənilən məlumat peşəkar mənbəyə əsaslanmalıdır
Azərbaycanda dəmirlə zənginləşdirilmiş un satılacaq
Agentlik sədri: Azərbaycana təhlükəli GMO xammallı qida məhsullarının gətirilməsi mümkün deyil
Bu ölkədə yenə quş qripi virusu aşkarlandı
Bakıda yararsız şirniyyatların satışının qarşısı alındı
Ərzağa olan tələbat günü-gündən artır - Nazir müavini
Azərbaycan 25 milyon dollarlıq ət aldı
AQTA və UNICEF əməkdaşlığı genişləndirir
Azərbaycanda bu il neçə ədəd yumurta istehsal olunub?
AQTA soğan yetişdirilən təsərrüfatlarda monitorinqlər aparıb
İnflyasiya enib: Ərzaq ucuzlaşacaq?
Düzgün çiyələkləri necə seçmək lazımdır?
“Şəkəri azalt, ömrünü uzat!” bilbordları paytaxt küçələrində, Bakı metropoliteninin stansiyalarında
AQTA: Çingiz Abdullayevin səhhətində yaranan problem qida ilə əlaqəli deyil
Yaponiyada qida əlavəsindən zəhərlənənlərin sayı artıb
Qida məhsullarının çatdırılması xidmətlərinə dair növbəti təlim keçirilib
"Qida Təhlükəsizliyi" Simpoziumu keçiriləcək
Daha bir bazarda ciddi nöqsanlar aşkarlandı
“Şəkəri azalt, ömrünü uzat!”: növbəti ali təhsil müəssisəsində görüş keçirildi
Tovuzda fəaliyyət göstərən bazarda ciddi nöqsanlar aşkarlanıb