Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

İstehlaka yararsız 130 kq ət aşkarlanıb
Evdə hazırlanmış şokolad nə qədər təhlükəsizdir?
Kərə yağı necə saxlanmalıdır?
Bu şirkətə qoyulan məhdudiyyət aradan qaldırılıb
Ağ kifli pendir markalarında bağırsaq çöpü aşkarladı
ABŞ Əfqanıstanlı uşaqlar üçün nəzərdə tutulan 500 ton peçenyeni məhv edəcək
AQTA dondurma məhsullarına nəzarət tədbirlərini davam etdirir
Mononatrium qlütamat: Sağlamlığa təsiri və istifadəsinə nəzarət
Çiy kartof yemək təhlükəlidirmi? - Mütəxəssis xəbərdarlıq edib
AQTA işğaldan azad olunmuş ərazilərdə fitosanitar monitorinqlər keçirib
AQTA: Dünyadakı epizootik vəziyyətə uyğun olaraq müvafiq tədbirlər görülür
Avtomobildə istehlaka yararsız iribuynuzlu heyvan cəmdəyi aşkarlandı
Zəncəfil immuniteti gücləndirir və iltihab əleyhinə təsir göstərir
Nərimanov rayonunda suşi emalı müəssisəsində nöqsanlar aşkarlanıb
İxracatçı sahibkarlara dəstək məqsədilə AQTİ tərəfindən növbəti təlim keçirilib
Ukraynanın istehsalçı şirkətinə qoyulan məhdudiyyət aradan qaldırılıb
Bu məhsullar ürəyinizə zərər verə bilər
AQTA: İxrac olunan bitkiçilik məhsullarının qablaşdırma və etiketlənmə tələblərinə ciddi əməl edilməlidir
AQTA yanında Məşvərət Şurasının növbəti iclası keçirilib
Seroloji monitorinq keçiriləcək
Kafedə nöqsanlar aşkarlandı
Meyvə və tərəvəzləri sabunla yumaq təhlükəlidir
Plastik butulkalarda suyu günəş altında saxlamaq sağlamlıq üçün təhlükəlidir
İşğaldan azad edilmiş ərazilərdə epizootoloji monitorinq keçiriləcək