Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Şəmkirdə dönərdən zəhərlənmə ilə bağlı rəsmi açıqlama
Hipertoniya ilə mübarizədə duz istehlakına diqqət!
“Sirab”və “Badamlı” qazlı mineral suları Qida Təhlükəsizliyi Reyestrinə daxil edilib
AQTİ rəsmisi: Ölkəmiz üzrə müxtəlif risklərin elmi qiymətləndirilməsi prosesləri təkmilləşdiriləcək
Azərbaycan ilk dəfə Kodeks Alimentarius Komissiyasının İcra Komitəsinin sessiyasında iştirak edir
Gəncədə marketdə saxta alkoqollu içkilərin satışının qarşısı alınıb
“Qızıl Qaya” şadlıq evində nöqsanlar aşkarlandı
Qoşqar Təhməzli sahibkarları qəbul edəcək
“Kababxana”da nöqsanlar aşkarlandı
Təbii ət necə seçilməlidir — ekspert keyfiyyətli məhsulun əlamətlərini açıqladı
AQTA ictimai iaşə müəssisələrində mənşəyi məlum olmayan ət məhsullarının istifadəsinə qarşı nəzarəti gücləndirib
AQTİ “Chinar” restoranına “5 ulduz” sertifikatı təqdim edib
Qoz-fındığın düzgün saxlanması sağlamlıq üçün vacibdir
Sahibkarlıq subyektlərinə xəbərdarlıq edildi
Cərrah südlə bağlı bunları açıqladı
Qidalar üçün təhlükəsiz plastik necə seçilməlidir?
“Qida Təhlükəsizliyi Könüllüləri” üçün bitki sağlamlığı mövzusunda təlim təşkil edilib
“Tut” restoranında məhsul nümunəsində uyğunsuzluq aşkarlandı
Sağlam çəki artımı üçün doğru qidalanma qaydaları
Qoşqar Təhməzli sahibkarları qəbul edəcək
Bitkiçilik məhsullarının ixracı istiqamətində işlər davam etdirilir
Fumiqasiya - bitki və bitkiçilik məhsullarının zərərvericilərdən təmizlənməsi
İxrac zamanı taxta qablaşdırmalara diqqət!
“Sushi Club”da müşayiətedici sənədləri olmayan balıq məhsulundan istifadə edildiyi aşkarlanıb