Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Xaçmazda Qəhvəyi mərmər bağacığına qarşı mübarizə tədbirləri görülür
Süd və süd məhsullarının istehsalı müəssisəsində nöqsanlar aşkarlanıb
AQTİ “Dükkan Xətai” restoranına “5 ulduz” sertifikatı təqdim edib
AQTA: İdxal olunan bəzi qida məhsullarında uyğunsuzluq aşkarlanıb
Qutu yeməyi – işə, universitetə və ya məktəbə yeməyi tez və rahat götürməyin yolları
Bəzi su istehsalı müəssisələrinin fəaliyyətlərində nöqsanlar aşkarlandı
Sahibkarların işini sadələşdirən rəqəmsal platforma - AQTİS
Bəzi keytrinq şirkətləri qida təhlükəsizliyi tələblərinə əməl etmir – XƏBƏRDARLIQ
İmişlidə məişətdə baş verən zəhərlənmə hadisəsinin səbəbi açıqlanıb
Yumurtaları soyuducunun qapısında saxlamaq təhlükəlidir
AQTA və Səudiyyə Ərəbistanı Krallığının Ətraf Mühit, Su və Kənd Təsərrüfatı Nazirliyinin nümayəndələri arasında görüş keçirilib
Zoonoz xəstəliklər – insan və heyvan sağlamlığı üçün təhlükə
İki kafedə çöl quşlarının baytar nəzarəti olmadan saxlanıldığı aşkarlanıb
AQTA: Vətəndaşların zərərverici ilə mübarizədə yaxından iştirakı olduqca vacibdir
Qəhvəyi mərmər bağacığına qarşı necə mübarizə aparmaq olar?
AQTA sədri sahibkarları qəbul edəcək
“İZ” ailəvi restoranında monitorinq keçirildi
“Sağlam” məhsullarda gizli şəkər: Nəyi bilməliyik?
Göbələk istehlak edərkən nələrə diqqət etməli?
“Gül Bağı” restoranında nöqsanlar aşkarlanıb
Beyləqanda spirtsiz içki istehsalı müəssisəsində yoxlama keçirildi
AQTA sədri Naxçıvanda vətəndaşları qəbul edib
Qəhvəyi mərmər bağacığı nədir?
III MDB Oyunları: AQTİ-nin regional və səyyar qida laboratoriyaları gücləndirilmiş rejimdə fəaliyyət göstərir