Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Balıqçılıq subyektlərində epizootoloji monitorinqlər keçiriləcək
Nar və xurma istehsalçıları ilə görüş keçirilib
Qoşqar Təhməzli sahibkarları qəbul edəcək
Çiy yaşıl pomidor sağlamlığa zərər verə bilər - Qastroenteroloq
Baytarlıq aptekində nöqsanlar aşkarlandı
Həkim emal olunmuş ətlə bağlı bunları açıqladı
İçməli sularla bağlı keçirilən monitorinqin nəticələri açıqlandı
Qaraciyər sağlamlığı üçün məsləhətlər
Bərdədə pendir istehsalı müəssisəsində uyğunsuzluq aşkarlanıb
AQTA sədri Hacıqabulda vətəndaşları qəbul edəcək
19 litrlik sularla bağlı nöqsanlar aşkarlandı
Qoşqar Təhməzli sahibkarları qəbul edəcək
Heyvan yemlərində aflatoksinin olması təhlükəlidir – Xəbərdarlıq
Mətbəxdə qidaları zərərli bakteriyalardan necə qorumalı?
Pendir sexində nöqsanlar aşkarlandı
Daha bir su emalı müəssisəsində uyğunsuzluq aşkarlandı
Novxanıda su emalı müəssisəsində uyğunsuzluq aşkarlandı
Dönər alarkən nələrə diqqət edilməlidir
Şəmkirdə zəhərlənməyə səbəb olan kafenin fəaliyyəti məhdudlaşdırıldl
“Qida məhsulları ilə təmasda olan material və məmulatlara dair sanitariya norma və qaydaları” qüvvəyə minib
Salyanda yem satışı mağazasında nöqsanlar aşkarlandı
Sumqayıtda su emalı müəssisəsində uyğunsuzluq aşkarlanıb
AQTA bitkiçilik məhsullarını idxal edən sahibkarlara müraciət edib
Qida məhsullarının izlənilməsi qida təhlükəsizliyinin əsas şərtlərindən biridir