Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Bəzi su istehsalı müəssisələrinin fəaliyyətlərində nöqsanlar aşkarlandı
Sahibkarların işini sadələşdirən rəqəmsal platforma - AQTİS
Bəzi keytrinq şirkətləri qida təhlükəsizliyi tələblərinə əməl etmir – XƏBƏRDARLIQ
İmişlidə məişətdə baş verən zəhərlənmə hadisəsinin səbəbi açıqlanıb
Yumurtaları soyuducunun qapısında saxlamaq təhlükəlidir
AQTA və Səudiyyə Ərəbistanı Krallığının Ətraf Mühit, Su və Kənd Təsərrüfatı Nazirliyinin nümayəndələri arasında görüş keçirilib
Zoonoz xəstəliklər – insan və heyvan sağlamlığı üçün təhlükə
İki kafedə çöl quşlarının baytar nəzarəti olmadan saxlanıldığı aşkarlanıb
AQTA: Vətəndaşların zərərverici ilə mübarizədə yaxından iştirakı olduqca vacibdir
Qəhvəyi mərmər bağacığına qarşı necə mübarizə aparmaq olar?
AQTA sədri sahibkarları qəbul edəcək
“İZ” ailəvi restoranında monitorinq keçirildi
“Sağlam” məhsullarda gizli şəkər: Nəyi bilməliyik?
Göbələk istehlak edərkən nələrə diqqət etməli?
“Gül Bağı” restoranında nöqsanlar aşkarlanıb
Beyləqanda spirtsiz içki istehsalı müəssisəsində yoxlama keçirildi
AQTA sədri Naxçıvanda vətəndaşları qəbul edib
Qəhvəyi mərmər bağacığı nədir?
III MDB Oyunları: AQTİ-nin regional və səyyar qida laboratoriyaları gücləndirilmiş rejimdə fəaliyyət göstərir
Lənkəran Regional Sınaq Laboratoriyası beynəlxalq səriştəlilik sınaqlarında uğurlu nəticələr əldə edib
BMT: Qida tullantılarının azaldılması aclığın və iqlim böhranının həllində əsas yoldur
AQTA: Vəhşi heyvan və quşların ictimai iaşə müəssisələrində saxlanması QADAĞANDIR!
AQTA nümayəndəsi EPPO-nun 75-ci Sessiyasında iştirak edib
AQTA meyvə və tərəvəz məhsullarının ixracı ilə məşğul olan sahibkarlara müraciət edib