Foodinfo.az

Bölmə: Qida xəbərləri

Qida xəbərləri

Ət yeməyin sağlamlıq üçün düzgün porsiyası nə qədərdir?
Balıq yeməyin qızıl qaydaları: hansı növü daha sağlamdır?
Düyü gündəlik qidalanmada ən dəyərli ərzaqlardan biri
Sarımsağın faydaları
Qidalardakı kiflənmənin səbəbi nədir?
Yaşıl qəhvə nədir və onu içmək olarmı?
Həkim qarpız və yemiş alarkən zəhərlənmə riskini azaltmağın yollarını açıqladı
Gündə nə qədər mürəbbə yemək olar?
Hansı qidalarla yemək daha faydalıdır? – Mütəxəssislər proteinlə bağlı mifləri dağıtdı
Əncir ürək və həzm sistemi üçün əsl təbii möcüzədir
Həkim: “Düzgün qidalanmaya həddən artıq aludə olmaq sağlamlığa zərər verə bilər”
Dietoloq: Qoz-fındıq şirniyyata olan həvəsi azaldır
Düyünü dən-dən bişirmək üçün nə etməli? – Məsləhət
Azərbaycan düyü idxalını 19 % azaldıb
Bu pendirlər çəki artırır
Azərbaycan meyvə-tərəvəz idxalını və ixracını artırıb
Çoxları çörəyi orada saxlayır - Yanlışdır
Bu ay dünyada ən çox hansı məhsullar bahalaşıb?
Yaşıl noxudun sağlamlığa faydaları
Uşaqların qidalanmasında yumurtanın rolu
Çox isti içkilər xərçəng riskini artıra bilər
Piylənmə ürək-damar xəstəliklərinin riskini artırır — həkim xəbərdarlığı
Qırmızı qarağatdan kompot: yay dadını qışa saxlayan reseptlər
Stressin qidalanmaya və immunitetə təsiri varmı?