Foodinfo.az

Bölmə: Bütün xəbərlər

İmmuniteti gücləndirən payız tərəvəzləri
Lifsiz pəhrizin riskləri
Bağırsaq xərçənginin səbəbləri nələrdir?
Arıqlamağınıza gizli mane olan 8 “sağlam” qida
Şoraba hazırlayarkən hansı duzdan istifadə edilməlidir?
Beyləqanda spirtsiz içki istehsalı müəssisəsində yoxlama keçirildi
Qidaların dondurucuda təhlükəsiz saxlanması üçün vacib qaydalar
Günəş işığı çatışmazlığı sümük sağlamlığına ziyan verir
AQTA sədri Naxçıvanda vətəndaşları qəbul edib
Yuxu çatışmazlığı ürək-damar xəstəlikləri riskini artırır
Matça çayı qaraciyəri piylənmədən qoruyur
Payızda gündəlik qoz miqdarı sağlamlıq üçün vacibdir
Uşaqlar həftədə iki-üç dəfə balıq yeməlidirlər
Boğazın sağalması üçün düzgün pəhrizə riayət etmək vacibdir
Fastfud ürək və oynaqlar üçün zərərlidir
Qəhvəyi mərmər bağacığı nədir?
Gündəlik 1–2 şirniyyat sağlam insan üçün kifayətdir
Balqabaq tumları vitamin və minerallarla zəngindir
Mayonez əsaslı souslar küçə yeməklərində təhlükə yaradır
Enerji içkiləri və tonik məhsulların uşaqlara satışına məhdudiyyətlər artırıla bilər
Uşaqları məktəbə göndərərkən yağlı və ədvalı qidalardan uzaq durmaq vacibdir
Tərəvəzləri polietilen torbalarda saxlamaq onların tez xarab olmasına səbəb olur
Kolbasanı sobada bişmiş ətlə əvəzləmək sağlamlıq üçün daha faydalıdır
Dondurulmuş giləmeyvələr həm dadını, həm də qida dəyərini qoruyur