Foodinfo.az

Bölmə: Bütün xəbərlər

AQTA və “Rosselxoznadzor”un nümayəndələri arasında görüş keçirilib
Uzunömürlülüyün sirri düşündüyünüz kimi deyil – həkim ən gözlənilməz faktoru açıqladı
Səhər yeməyini buraxmaq düşündüyünüzdən daha təhlükəlidir
Payızın hədiyyəsi: Alma tədarükünü qışa necə saxlamaq olar?
Qranadilla ilə marakuya arasındakı fərqlər – hansı daha faydalıdır?
Toksikoloq: “Köhnəlmiş və cücərmiş soğan sağlamlıq üçün təhlükəli ola bilər”
Həkim: “Bal bir qədər faydalıdır, amma o da şəkərdir”
Həkim qocalmanı ləngidən 5 əsas qidanı açıqladı
AQTA ilə Çinin Baş Gömrük Administrasiyası arasında fındıq və badamın ixracına dair Protokol layihəsi imzalanıb
Diyetoloq gündə nə qədər şokolad yeməyin zərərsiz olduğunu açıqladı
Kiflənməməsi üçün qoz-fındıqları harada saxlamaq lazımdır?
Ödemi azaldan təbii çaylar
Yulaf südünün faydaları
Qəhvəyə darçın əlavə olunduqda antioksidant gücü artır
Çayın göz sağlamlığına təsiri
Xroniki yorğunluq nədir və hansı hallarda təhlükəlidir?
Çərəz yemək üçün ən doğru vaxt
Diş həkimi ürək xəstəliyinin ilk “siqnalı” ola biləcək ağız simptomunu açıqladı
Quru dəri artıq problem deyil: evdə sadə nəmləndirmə üsulları
AQTA: İctimai iaşə müəssisələrində sağlamlaşdırma işləri davam edir
Bu gündəlik vərdişlər saçınıza zərər verir
Meyvə və tərəvəz qabıqları — tərkibində çoxlu fayda var
5 gündəlik vərdiş — stressdən qorunmaq üçün
Görünməz təhlükə: gündəlik vərdişlər bədəni və beyni daha tez qocaldır