Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Naxçıvanda qida təhlükəsizliyinə nəzarət məntəqələri yaradılacaq
Bitkiçilik məhsullarının ixracı ilə məşğul olan sahibkarlarla görüş keçirilib
AQTİ rəsmisi: Təhsil müəssisələrində qida təhlükəsizliyi standartlarının qorunması üzrə sistemli şəkildə tədbirlər həyata keçirilir
AQTA meyvə və tərəvəz ixracı ilə məşğul olan sahibkarlara müraciət edib
Ağacın altına düşmüş alma təhlükəlidirmi?
Bəzi çay növlərini termosda saxlamaq təhlükəli ola bilər
Çörək alarkən bu detallara diqqət edin – mütəxəssis xəbərdarlıq edir
Azərbaycan və Pakistan arasında qida təhlükəsizliyi sahəsində əməkdaşlıq genişlənir
Bioloji aktiv qida məhsullarının qeydiyyat prosesi elektronlaşdırılır
İnsulin dirənci zamanı qidalanma necə olmalıdır?
Mayonezin uzunömürlü olması niyə sağlamlıq üçün təhlükədir?
Qidalanma üzrə mütəxəssis bildirçin yumurtasını düzgün bişirməyin qaydalarını açıqladı
Kafedə sanitariya norma və qaydaları pozulub
AQTA: Fəaliyyəti məhdudlaşdırılan müəssisələrdə sağlamlaşdırma işləri davam edir
Pestisid və gübrə idxalçıları ilə görüş keçirilib
Düyü yeyərkən buna mütləq diqqət edin
AQTA və Macarıstanın Kənd Təsərrüfatı Nazirliyi arasında Fəaliyyət Planı imzalanıb
Azərbaycandan Avropa İttifaqı ölkələrinə, Çinə və Sinqapura yeni qida məhsullarının ixracını təmin etmək üçün tədbirlər həyata keçirilir
“Oligarx” restoranında plandankənar yoxlama keçirildi
Həddindən artıq çiy tərəvəzlər bağırsaq problemlərinə səbəb ola bilər – həkim xəbərdarlığı
Astaradakı kütləvi zəhərlənmənin səbəbi bu imiş
Market qanunsuz fəaliyyət göstərirmiş
Kafedə istehlaka yararsız məhsullar aşkarlanıb
Qoşqar Təhməzli sahibkarları qəbul edəcək