Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Qida məhsulları laboratoriyada necə analiz olunur? - "Qida Gözətçisi"
Almanı bu halda yeməyin 
Üzümü toxumu ilə birdə yemək mümkündürmü?
Hansı kartof zərər verə bilər?
AQTA: Kütləvi qidalanmanın həyata keçirildiyi obyektlərə nəzarət gücləndirilib
Qoyun, yoxsa quzu əti daha faydalıdır?
Masazırda nöqsanlar aşkarlanan kafenin fəaliyyəti məhdudlaşdırılıb
Balıq alan zaman bu nüansı nəzərə alın
Quş qripi xəstəliyi ilə bağlı bəzi ərazilərə tətbiq edilmiş məhdudiyyətlər aradan qaldırılıb
AQTA-nın əməkdaşları təlimdə iştirak edib
AQTA sədri çörək istehsalı, dəyirman və taxıl idxalı sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edib
Bitki yağı nümunəsinin müayinəsi üzrə keçirilən laboratoriyalararası səriştəlilik sınağının nəticəsi məlum olub
AQTA HACCP sisteminin tətbiqi ilə bağlı sahibkarlara müraciət edib
HACCP mövzusunda keçirilən təlimlərdə 549 nəfər iştirak edib
Qoşqar Təhməzli çörək istehsalı, dəyirman və taxıl idxalı sahəsində fəaliyyət göstərən sahibkarları qəbul edəcək
HACCP sisteminin tətbiqi qida təhlükəsizliyinin təmin edilməsinə töhfə verəcək
Toyuq ətinin faydalı xüsusiyyətləri
Uşaqlara bu yaşdan sonra şirniyyat vermək olar
Pomidor minalayıcı güvəsinə qarşı mübarizə tədbirləri necə aparılmalıdır?
Buğda bitkisi necə yetişdirilir?
Toni Holohan: AQTİ laboratoriyaları müasir tələblərə cavab verir
Çadia Vannu: “AQTİ-də olan laboratoriyalar müasir standartlara tam uyğundur, cihaz və avadanlıqlar yüksək səviyyədədir”
Maqneziumu yüksək olan qidalar - ürək sağlamlığı üçün vacibdir
COP29: Azərbaycanın Vahid Sağlamlıq üzrə Milli Strategiya planı beynəlxalq ictimaiyyətə təqdim olunub