Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Ətin bişirilmə temperaturu virus və bakteriyaların məhv olmasını təmin edir
Maya ilə bişirilən çörək sağlamlıq üçün zərərli deyil
Zaqatala və Balakənin 9 kəndində zərərvericiyə qarşı maarifləndirmə tədbiri keçirilib
Qoşqar Təhməzli sahibkarları qəbul edəcək
Dietoloq: Göbələk konserv üçün ən təhlükəli məhsuldur
Ət gözümün qabağında kəsilirsə, deməli daha təhlükəsizdir?
Broyler toyuqları niyə sürətlə böyüyür?
Heyvan bazarlarında tələblərə əməl olunmalıdır!
Heyvan bazarlarında biotəhlükəsizlik tədbirlərinin tətbiqi ilə bağlı çatışmazlıqlar var
AQTA bal yarmarkasına təqdim olunan arıçılıq məhsullarına nəzarət tədbirləri həyata keçirib
Ölkə ərazisinin yoluxucu heyvan xəstəliklərindən qorunması məqsədilə müvafiq qərarlar qəbul edilib
Qida zəhərlənməsindən sonra nə yemək lazımdır — həkim məsləhətləri
Bakı Regional Sınaq Laboratoriyası beynəlxalq səriştəlilik sınaqlarında uğurlu nəticələr əldə edib
Şaurma haqqında ən yayılmış mif və həqiqətlər
AQTA yanında Məşvərət Şurası çağırış kampaniyasını davam etdirir
Süni şirinləşdiricilər bağırsağa zərər verir
Bu gün Ümumdünya Qida Günüdür
AQTA və “Rosselxoznadzor”un nümayəndələri arasında görüş keçirilib
AQTA ilə Çinin Baş Gömrük Administrasiyası arasında fındıq və badamın ixracına dair Protokol layihəsi imzalanıb
AQTA: İctimai iaşə müəssisələrində sağlamlaşdırma işləri davam edir
Yoluxucu heyvan xəstəlikləri ilə bağlı bəzi məhdudiyyətlər qoyulub
“Aristokrat” restoranında nöqsanlar aşkarlandı
Ərzaq mağazasında nöqsanlar aşkarlandı
Qoşqar Təhməzli sahibkarları qəbul edəcək