Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

Bioloji aktiv qida məhsullarının idxalı ilə məşğul olan sahibkarlar AQTİ-də olub
Quş qripi xəstəliyi ilə bağlı tətbiq olunan bəzi məhdudiyyətlər aradan qaldırılıb
Tövsiyələrə əməl edək, qidadan zəhərlənməyək!
AQTİ-də təlimləri uğurla başa vuran sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşlarına sertifikatlar təqdim olunub
Körpələrin 6 aylığa qədər qidalanması üçün “qızıl standart”: ana südü
AQTİ-də HACCP mövzusunda növbəti məlumatlandırma təlimi keçirilib
AQTA ölkəyə yem məhsulları və yem əlavəsi idxal etmək istəyən sahibkarlara xəbərdarlıq edib
AQTA nümayəndə heyəti Misirdə işgüzar səfərdə olub
Qaxda pivə zavodunda bir sıra nöqsanlar aşkarlanıb
"Əhalinin sağlamlığını qorumaq və qida təhlükəsizliyini təmin etmək üçün görülən tədbirlər təqdirəlayiqdir" - AÇIQLAMA
Unun zənginləşdirilməsi çox əhəmiyyətlidir
Pestisidlər anbarlarda necə saxlanılmalıdır?
Azərbaycanda 26 heyvan kəsimi və ət satışı məntəqəsində nöqsanlar aşkarlandı
Türkiyənin Kənd Təsərrüfatı və Meşəçilik Nazirliyinin nümayəndə heyəti AQTİ-də olub
AQTİ laboratoriyalar üçün səriştəlilik sınaqlarını davam etdirir
AQTA apteklərdə aparılan yoxlama və monitorinqlərin nəticələrini açıqlayıb
“Rosselxoznadzor“un nümayəndə heyəti AQTİ-də olub
Evdə qida məhsullarının saxlanma qaydasına düzgün şəkildə əməl olunmalıdır!
AQTİ-də HACCP mövzusunda növbəti məlumatlandırma təlimi keçiriləcək
AQTA-da ölkəyə bioloji aktiv qida məhsulları idxal edən sahibkarlarla növbəti görüş keçirilib
Qrilindən qurd çıxmış “Təndir N1” bağlandı
Qida zəhərlənməsindən qorunmaq üçün əməl edilməsi VACİB QAYDALAR
Qida zəhərlənməsi necə baş verir?
Qida məhsullarının çatdırılması xidməti ilə məşğul olan şirkətlərin əməkdaşları maarifləndirilir