Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

AQTA dönərlə bağlı yeni texniki normativ hüquqi akt hazırlayıb
Həkim pomidorun gizli təhlükələri barədə xəbərdarlıq edib
Qoşqar Təhməzli vətəndaşları qəbul edəcək
Bu məşhur məhsullar asılılıq yaradır
Kafedə normativ tələblərin pozulduğu müəyyən edilib
Qəhvəyi mərmər bağacığı ilə ev şəraitində necə mübarizə aparmaq olar?
AQTİ HAK tərəfindən akkreditasiya olunub
Şorbanın soyuducuda saxlanması üçün maksimum təhlükəsiz müddət
AQTİ-nin laboratoriyaları dabaq xəstəliyi ilə bağlı beynəlxalq səriştəlilik sınağında uğurlu nəticə əldə edib
AQTİ təlimləri davam etdirir
AQTA nümayəndə heyətinin Rusiyaya səfəri davam edir
Endokrinoloq toyuq yumurtasının faydaları və zərərlərindən danışıb
AQTİ növbəti laboratoriyalararası səriştəlilik sınağı ilə bağlı müraciətlərin qəbuluna başlayıb
Bioloji aktiv qida məhsulu partiyasında uyğunsuzluq aşkarlanıb
AQTİ növbəti laboratoriyalararası səriştəlilik sınağının nəticələrini açıqlayıb
AQTA saxta qida ekspertləri ilə bağlı xəbərdarlıq edib
Bakıda ictimai iaşə obyektində saxta spirtli içkilər aşkarlandı
Qəhvəyi mərmər bağacığı ilə necə mübarizə aparmaq lazımdır?
Şəkidə sahibkarlar üçün təlim keçirilib
“Qida sahəsində gigiyena tələbləri” mövzusunda təlimlər davam edir
Nərimanov rayonunda restoranda nöqsanlar aşkarlanıb
Almanın sağlamlıq üçün nə zaman ziyanı var?
AQTA sədri Qusarda vətəndaşları qəbul edəcək
Bitkiçilik məhsullarının istehsalı sahələrində monitorinqlər davam etdirilir