Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

“Kababxana”da nöqsanlar aşkarlandı
Təbii ət necə seçilməlidir — ekspert keyfiyyətli məhsulun əlamətlərini açıqladı
AQTA ictimai iaşə müəssisələrində mənşəyi məlum olmayan ət məhsullarının istifadəsinə qarşı nəzarəti gücləndirib
AQTİ “Chinar” restoranına “5 ulduz” sertifikatı təqdim edib
Qoz-fındığın düzgün saxlanması sağlamlıq üçün vacibdir
Sahibkarlıq subyektlərinə xəbərdarlıq edildi
Cərrah südlə bağlı bunları açıqladı
Qidalar üçün təhlükəsiz plastik necə seçilməlidir?
“Qida Təhlükəsizliyi Könüllüləri” üçün bitki sağlamlığı mövzusunda təlim təşkil edilib
“Tut” restoranında məhsul nümunəsində uyğunsuzluq aşkarlandı
Sağlam çəki artımı üçün doğru qidalanma qaydaları
Qoşqar Təhməzli sahibkarları qəbul edəcək
Bitkiçilik məhsullarının ixracı istiqamətində işlər davam etdirilir
Fumiqasiya - bitki və bitkiçilik məhsullarının zərərvericilərdən təmizlənməsi
İxrac zamanı taxta qablaşdırmalara diqqət!
“Sushi Club”da müşayiətedici sənədləri olmayan balıq məhsulundan istifadə edildiyi aşkarlanıb
AQTİ-nin “HALAL” sertifikatlaşdırma xidmətlərinə maraq artır
AQTA beynəlxalq tərəfdaşlıqda fəallığını artırır
Qaynadılmış su düşündüyümüz qədər təmiz deyil!
İdxal olunmuş energetik içki məhsulu partiyasında uyğunsuzluq aşkarlanıb
Diyetoloqlar ən faydalı konservlərin siyahısını açıqlayıblar
Mütəxəssislər məşhur Çin konfetlərinin təhlükəli olduğunu bildiriblər
Türkiyəyə ixracı nəzərdə tutulan alma məhsulu partiyalarında uyğunsuzluq aşkarlanıb
AQTA sədri Zərdabda vətəndaşları qəbul edəcək