Foodinfo.az

Bölmə: Qida təhlükəsizliyi

AQTA-da KTN yanında Aqrar Xidmətlər Agentliyinin nümayəndələri ilə görüş keçirilib
Mikrodalğalı sobada qızdırılan yeməklər bəzi vitaminləri itirir
Turş meyvə şirələri buna təsir edirmiş
Süni hormonlarla yetişdirilən ətlər hormonal balansı poza bilər
Yay aylarında qida zəhərlənmələrinə qarşı diqqətli olun!
Süni şirniyyatlar həzm sistemini zəiflədir
AQTA təbii mineral suların dövlət qeydiyyatı ilə bağlı sahibkarlara xəbərdarlıq edib
Qida ilə təmasda olan işçilər üçün gigiyena təlimi keçirilib
İdxal olunan soğan halqası məhsulunda bakteriya aşkarlandı
Süni dadlandırıcılar dad üstünlüklərini dəyişdirir
Kimyaçı qəhvənin ən yaxşı saxlanma qabını açıqlayıb
Bərdə sakinləri qidadan zəhərlənib?
AQTA yanında Məşvərət Şurasının növbəti iclası keçirilib
AQTA sədri Abşeronda vətəndaşları qəbul edəcək
Erkən qarpızlar niyə təhlükəli ola bilər? – Həkim xəbərdarlıq edir
Heyvan kəsimi və ət satışı məntəqələrində nöqsanlar aşkarlandı
Ölkədə fitosanitar monitorinqlər davam etdirilir
Meyvə və tərəvəz ixracı ilə məşğul olan sahibkarlara xəbərdarlıq edilib
Genetik xüsusiyyətlər qidalanma planını necə dəyişir?
Laboratoriyada hazırlanan ət gələcəyin sağlam proteinidir?
Yeni qida normalarının tətbiqi sağlam inkişafa müsbət təsir göstərəcək
Quş qripi xəstəliyinə qarşı monitorinqin nəticələri açıqlanıb
Bu restoranda sanitariya norma və qaydaları pozulub
Dünyadakı epizootik vəziyyətə uyğun olaraq müvafiq tədbirlər görülür