Foodinfo.az

Bölmə: Qida xəbərləri

Qida xəbərləri

İmmuniteti gücləndirən payız tərəvəzləri
Şoraba hazırlayarkən hansı duzdan istifadə edilməlidir?
Günəş işığı çatışmazlığı sümük sağlamlığına ziyan verir
Matça çayı qaraciyəri piylənmədən qoruyur
Payızda gündəlik qoz miqdarı sağlamlıq üçün vacibdir
Boğazın sağalması üçün düzgün pəhrizə riayət etmək vacibdir
Fastfud ürək və oynaqlar üçün zərərlidir
Gündəlik 1–2 şirniyyat sağlam insan üçün kifayətdir
Balqabaq tumları vitamin və minerallarla zəngindir
Mayonez əsaslı souslar küçə yeməklərində təhlükə yaradır
Enerji içkiləri və tonik məhsulların uşaqlara satışına məhdudiyyətlər artırıla bilər
Tərəvəzləri polietilen torbalarda saxlamaq onların tez xarab olmasına səbəb olur
Dondurulmuş giləmeyvələr həm dadını, həm də qida dəyərini qoruyur
Çayın həddindən artıq içilməsi sağlamlığa düşündüyünüzdən daha çox zərər verə bilər
Kərəvizin faydaları nələrdir?
Oktyabr ayında istehlak edilməli olan balıqlar
Soyuqdəyməyə qarşı təbii qalxan
Vitamin anbarı olan sitrus meyvəsi
Qara şokolad stress hormonlarını necə azaldır – elm adamları izah edir
Alma qabığını soymaqla özünüzü faydalardan məhrum edirsiniz
Gecə ac qalmaq orqanizmi necə dəyişir
Bu tərəvəzlər şəkəri daha sabit saxlayır – alimlərdən vacib açıqlama
Qəhvənin bu halda zərəri böyükdür – həkim xəbərdarlıq etdi
Heç vaxt xarab olmayan 6 qida