Foodinfo.az
Azərbaycan buğda idxalını 19% azaldıb
Son xəbərlər
Mətbəxdə ən çox bakteriya yığan əşyalar açıqlandı
Uşaqlarda piylənmə niyə artır?
Gündəlik lif qəbulunu artırmağın 7 yolu
Yeməkdən sonra sağlam həzm üçün ən faydalı vərdişlər
Antioksidant qaynağı olan üzümün 6 möcüzəvi faydası
Keyfiyyətsiz yuxu metabolizmi ləngidir?
Ana səhifə
Qida xəbərləri
Qida təhlükəsizliyi
Sağlam qidalanma
Qida şirkətləri
Ümumi xəbərlər
Maraqlı
Bizimlə əlaqə
Ana səhifə
Qida xəbərləri
Qida təhlükəsizliyi
Sağlam qidalanma
Qida şirkətləri
Ümumi xəbərlər
Maraqlı
Bizimlə əlaqə
Foodinfo.az
Azərbaycan buğda idxalını 19% azaldıb
Azərbaycan buğda idxalını 19% azaldıb
16 Sentyabr, 09:00
Bu ilin yanvar-avqust aylarında Azərbaycan 147,2 milyon ABŞ dolları dəyərində 688,7 min ton buğda idxal edib.
Foodinfo.az
xəbər verir ki, bu, ötən ilin eyni dövrü ilə müqayisədə müvafiq olaraq 39 milyon dollar (20,9%) və 164,1 min ton (19,2%) azdır.
Oxşar xəbərlər
40 heyvan kəsimi və ət satışı məntəqəsində nöqsanlar aşkarlandı
29 İyul, 18:54
AQTA sədri Beyləqanda vətəndaşları qəbul edəcək
29 İyul, 11:34
Bioloji aktiv qida məhsullarının idxalı ilə məşğul olan sahibkarlar AQTİ-də olub
26 İyul, 18:36
Quş qripi xəstəliyi ilə bağlı tətbiq olunan bəzi məhdudiyyətlər aradan qaldırılıb
26 İyul, 15:59
Tövsiyələrə əməl edək, qidadan zəhərlənməyək!
26 İyul, 12:27
AQTİ-də təlimləri uğurla başa vuran sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşlarına sertifikatlar təqdim olunub
26 İyul, 11:30
Xəbər lenti
Kolbasalı sendviçin sağlam alternativi var
18 Sentyabr, 12:39
Həkim ən təhlükəli göbələkləri açıqladı: qaraciyər və böyrək çatışmazlığına səbəb olur
18 Sentyabr, 12:00
Bəzi peşələrdə tromb riski daha yüksəkdir
18 Sentyabr, 11:23
Mətbəxdə ən çox bakteriya yığan əşyalar açıqlandı
18 Sentyabr, 10:49
Depressiyaya qarşı ən dadlı mübarizə vasitəsi
18 Sentyabr, 10:16
Psixoloq: Uşaqlara fast-fudu tamamilə qadağan etmək düzgün deyil
18 Sentyabr, 09:39
Endokrinoloq: Turşu kələm ən faydalı qış tədarüküdür
18 Sentyabr, 09:00
Uşaqlarda piylənmə niyə artır?
17 Sentyabr, 23:51
Gündəlik lif qəbulunu artırmağın 7 yolu
17 Sentyabr, 22:03
Yeməkdən sonra sağlam həzm üçün ən faydalı vərdişlər
17 Sentyabr, 21:50
Antioksidant qaynağı olan üzümün 6 möcüzəvi faydası
17 Sentyabr, 20:39
Keyfiyyətsiz yuxu metabolizmi ləngidir?
17 Sentyabr, 19:19
Əncir qurusu yeyərkən diqqət edilməli məqamlar
17 Sentyabr, 18:36
Ev şəraitində təbii ədviyyatların hazırlanması və yeməklərdə istifadəsi
17 Sentyabr, 18:14
Şor, dovğa, xama, kəsmik məhsullarını belə hazırlayıblar... - FOTOLAR
17 Sentyabr, 17:49
Qida saxlanması və bişirmə zamanı vitamin itkilərini azaltmaq üçün praktik üsullar
17 Sentyabr, 17:37
Bamyanın xolesterolu tənzimlənməsində hansı faydası var?
17 Sentyabr, 17:00
AQTA: Kütləvi tədbirlər zamanı qidaların daşınmasına dair tələblərə əməl olunmalıdır
17 Sentyabr, 16:36
Otaq rənglərinin stress səviyyəsinə rolu
17 Sentyabr, 16:21
Ekran qarşısında uzun oturmanın bədən duruşuna təsirləri
17 Sentyabr, 15:38
Sarımsaq və soğan qarışığının qaraciyər funksiyasına təsiri
17 Sentyabr, 15:00
Hansı maddələr görmə qabiliyyətini qoruyur?
17 Sentyabr, 14:26
Fiziki fəaliyyətin bağırsaq mikrobiyotası üzərindəki təsirləri
17 Sentyabr, 13:49
Paxlalı bitkilərin beyin funksiyasına və yaddaşa təsiri
17 Sentyabr, 13:14
Bütün xəbərlər