Foodinfo.az

Bölmə: Bütün xəbərlər

Sarımsaq qarqarası – mikroblara qarşı ən güclü təbii vasitə
Yeməkdən sonra şirniyyat istəyinin qarşısını necə almaq olar?
Kofein faydalıdır, yoxsa zərərli?
Maqneziumla zəngin olan qidalar
Tərəvəz yeyərkən ən çox buraxılan 3 səhv
Badam arıqlamağa kömək edirmi?
Yuxunu düzgün tənzimləmək sağlamlığın açarıdır
Dərmanlar da düzgün qəbulla möcüzə göstərə bilər
Əzələ və bağ zədəsini necə müəyyən etmək olar
Alimlər qalyanın əsl zərərini açıqladı
Allerqoloq gündəlik təhlükəsiz bal miqdarını açıqladı
Təzə və təhlükəsiz ət necə seçilməlidir?
Daimi əzələ gərginliyi: Hiperlordoz nədir və necə müalicə olunur
Qışda ideal şam yeməyi vaxtı açıqlandı
Niyə nənələr mürəbbəyə bir diş çöpü qoyurdular?
Həkim uzunmüddətli öskürəyə səbəb olan dərmanları açıqladı
Bir çoxlarının sevdiyi bu yemək ikinci dəfə qızdırıldıqda zərərli ola bilər
Qışda ürək üçün ən faydalı meyvə – dietoloq narı tövsiyə edir
Xorultu sadə vərdiş deyil – insult və infarkt riski artıra bilər
Mikrodalğalı sobanı hər gün işlətmək təhlükəlidirmi?
Bağırsağın saat kimi işləməsi üçün mütəxəssisdən sadə qaydalar
Bədənin gizli tarazlığını qoruyan məhsullar
Kahını sirkə ilə yumaq bakteriyaları artırırmı?
Bananın hansı rəngi daha faydalıdır?