Foodinfo.az

Bölmə: Bütün xəbərlər

Bədənin immun sistemini gücləndirən 5 təbii məhsul
“Veysəloğlu”nun elan etdiyi “Qida Təhlükəsizliyi Ayı” çərçivəsində növbəti məhsuldar görüş AQİSA ilə keçirildi
Qida ilə təmasda olan işçilər üçün gigiyena təlimi keçirilib
Pendir hansı vitaminləri ehtiva edir?
Çiyələyi yeməkdən dərhal əvvəl yumaq məsləhətdir
İdxal olunan soğan halqası məhsulunda bakteriya aşkarlandı
İsti havada qəhvə içmək susuzluğa səbəb ola bilər
Süni dadlandırıcılar dad üstünlüklərini dəyişdirir
150 qram çiyələk C vitamininin gündəlik ehtiyacını ödəyir
Bədən kütləsi indeksinin ideal dəyəri açıqlanıb
Sağlam insanlara şəkər əvəzedicilərinin istifadəsi lazım deyil
Qreypfrut dərmanların qanda konsentrasiyasını təhlükəli dərəcədə artıra bilər
Yayda salat və mayalanmış süd məhsulları vacibdir
Arıqlamağa mane olan yeddi əsas səhv açıqlanıb
Dietoloq qarpız alarkən mövsümə diqqət etməyi tövsiyə edib
Ac qalmaqla deyil, sağlam prinsiplərlə arıqlamaq mümkündür
Kimyaçı qəhvənin ən yaxşı saxlanma qabını açıqlayıb
Zeytun yağının 5 əsas faydası
O, xolesterolu təbii olaraq azaldır
Sarımsağın qaraciyərə faydası
Kimlər avokadodan uzaq durmalıdır?
Bananın qaralmaması üçün nə etmək lazımdır?
Qəhvənin faydalı xüsusiyyətləri haqqında 10 maraqlı fakt
Dəriyə yaxşı təsir edən təbii yağlar