Foodinfo.az

Bölmə: Bütün xəbərlər

Şəkərin sağlamlığa təsiri: mütəxəssislər riskləri açıqladı
Suşi rollarının saxlanma qaydaları və istehlak üçün tövsiyələr
Üzümün sağlamlığa mənfi təsirləri və konservləşdirmədə risklər
Yaş qoz gözlərə xeyirlidir
Qırmızı mərcinin 7 faydası
Soyuducuda qidaların saxlanma müddəti nə qədər olmalıdır?
Məktəbli uşaqlar üçün sağlam qəlyanaltı necə olmalıdır?
Naxçıvanda heyvan xəstəliklərindən azad zonalar yaradılacaq
Nəyə görə meyvə-tərəvəzləri mövsümündə yemək lazımdır?
Süd məhsulları nə zaman zərərli ola bilər?
Alimlər xroniki bel ağrısına sadə vasitə tapdı
Dünyadan 5 fərqli soyuq şorba resepti: skandinavlardan Peruya qədər
Çörək istehsalı müəssisəsində normativ tələblər pozulub
Dietoloq: bahalı qırmızı balığı nə ilə əvəz etmək olar?
Kardioloq: Bu əlamətlər ürək xəstəliyinin ilk siqnalları ola bilər
Kətan toxumu ürək və beyin sağlamlığını dəstəkləyən superqidadır
Səhər yeməyi metabolizmi sürətləndirir və gün boyu enerji verir
Dietoloq: arıqlamaq üçün kompleks yanaşma vacibdir
Turşu kələm immuniteti gücləndirən ən faydalı qidalardan biridir
Mütəxəssis: bəzi qidalar miqren tutmasını sürətləndirə bilər
“Avrora Qrup” məktəbliləri belə sevindirdi
AQTA: Kütləvi tədbirlər zamanı iaşə müəssisələrində qida təhlükəsizliyi tələblərinə əməl olunmalıdır
Şirniyyat asılılığının gizli səbəbi açıqlandı – emosiyalar aclıq hissindən güclüdür
Pendirli və meyvəli yeməklər stressi azaldır – dietoloq tövsiyəsi