Foodinfo.az

Bölmə: Bütün xəbərlər

Xorultu sadə vərdiş deyil – insult və infarkt riski artıra bilər
Mikrodalğalı sobanı hər gün işlətmək təhlükəlidirmi?
Bağırsağın saat kimi işləməsi üçün mütəxəssisdən sadə qaydalar
Bədənin gizli tarazlığını qoruyan məhsullar
Kahını sirkə ilə yumaq bakteriyaları artırırmı?
Bananın hansı rəngi daha faydalıdır?
Vitamin çatışmazlığı özünü necə ələ verir?
Çayın boyalı olub-olmadığını necə müəyyən etmək olar?
Üzərliyin faydaları nələrdir?
Mikroinsult və mikroinfarktın gizli təhlükəsi
Şişkinlik və ağızdan pis qoxu niyə yaranır – həkim açıqladı
Niyə ayağımızı silkələyirik? - Bu vərdiş stressdən xəbər verə bilər
Populyar mif: siqaret sayını azaltmaq ürək xəstəliklərindən qorumur
Kofein bağırsaq hüceyrələrinə yalnız bir halda zərər verə bilər
Hər gün yeyirsiniz? - Bu məhsullar əhvalınızı poza bilər
Salatı necə faydalı və balanslı etmək olar?
Orqanizmi “təmizləyən” qida günləri – necə və kim üçün faydalıdır
Bu məhsulları birlikdə niyə yemək olmaz?
Gündəlik qaydalar, fərqinə varmadığımız bel "düşmənləri"
Yarpaqlı mandarinlər daha təzə görünür - SƏBƏB
Səhər yeməyini buraxmaq aclığı artırır
Həddindən artıq su içmək niyə təhlükəlidir? - Diyetoloq su normasını açıqladı
Səhər yeməyi karbohidrat baxımından ən zəngin olmalıdır
Toyuq bulyonundan hazırlanan jelatinli xörək daha yüngül sayılır