Refleksoloq Sofiya Stebnitskaya streslə mübarizə aparmağa kömək edən məhsulları sadalayıb.

Foodinfo.az xəbər verir ki, ekspert RİAMO-ya müsahibəsində bildirib ki,

zəncəfil Çin mətbəxi və ənənəvi tibb dünyasında əsl xəzinədir. O, əla antioksidant xüsusiyyətlərə malikdir və qan dövranını artıra bilir ki, bu da stressi aradan qaldırmağa və orqanizmi gücləndirməyə kömək edir.

Mütəxəssis həmçinin əsəbilik, gərginlik və ümumi yorğunluğu aradan qaldırmaq üçün qırmızı çay, nar və bulyon içməyi tövsiyə edib.

İsti, bişmiş, lakin kub şəklində olmayan bulyon soyuq günlərdə isinmək və gücünüzü bərpa etmək üçün əla vasitədir. Çin mətbəxində zəncəfil və göyərti əlavə edilən toyuq bulyonundan geniş istifadə olunur ki, bu da onu nəinki dadlı, həm də sağlam edir.

Fərid