"Limonlu su virus xəstəlikləri ilə mübarizədə kömək edir, kollagenin sintezində, dəmir, sink və digər mineralların udulmasında iştirak edir".
Foodinfo.az xəbər verir ki, bunu diyetoloq Natalya Kunskaya "RİA Novosti"yə bildirib .
O, həmçinin qeyd edib ki, limon suyu mədədə xlorid turşusunun əmələ gəlməsinə və normal həzm üçün zəruri olan öd ifrazına kömək edir.
"Limonlu suyu yeməkdən 30 dəqiqə əvvəl və gündə iki-üç stəkandan çox olmayaraq içmək məsləhətdir. Limonlu suyu acqarına içmək olmaz, günə bir-iki stəkan qatqısız təmiz su ilə başlamaq yaxşıdır. Yemək sonra içməyin. Bu, yeməyin həzmini ləngidir. Yemək bolusunu yumşaltmaq üçün bir neçə qurtums icazə verilir", - deyə mütəxəssis bildirib.
"Limonlu su virus xəstəlikləri ilə mübarizədə kömək edir, kollagenin sintezində, dəmir, sink və digər mineralların udulmasında iştirak edir".
Foodinfo.az xəbər verir ki, bunu diyetoloq Natalya Kunskaya "RİA Novosti"yə bildirib .
O, həmçinin qeyd edib ki, limon suyu mədədə xlorid turşusunun əmələ gəlməsinə və normal həzm üçün zəruri olan öd ifrazına kömək edir.
"Limonlu suyu yeməkdən 30 dəqiqə əvvəl və gündə iki-üç stəkandan çox olmayaraq içmək məsləhətdir. Limonlu suyu acqarına içmək olmaz, günə bir-iki stəkan qatqısız təmiz su ilə başlamaq yaxşıdır. Yemək sonra içməyin. Bu, yeməyin həzmini ləngidir. Yemək bolusunu yumşaltmaq üçün bir neçə qurtums icazə verilir", - deyə mütəxəssis bildirib.





