Heyva və türk qəhvəsi vazkeçilməz ləzzətli qidalar arasındadır. Bu ikili bir araya gəldikdə möcüzələr yaradır. Heyvanın bir qədər turş dadı ilə türk qəhvəsinin tünd və ətirli dadı birləşərək damağı ləzzətləndirir.

Foodinfo.az xəbər verir ki, heyva adətən desert olaraq istehlak edilən bir meyvə olsa da, türk qəhvəsi ilə birləşdirildikdə fərqli bir dad təqdim edir. Heyvanın təravəti ilə türk qəhvəsinin intensivliyi bir-birini tarazlayaraq mükəmməl harmoniya yaradır. Üstəlik, heyvanın tərkibindəki C vitamini və liflər türk qəhvəsinin antioksidant təsiri ilə birləşdikdə sağlamlıq üçün çox faydalı bir birləşmə ortaya çıxır. 

Bu meyvənin üzərinə səpilən türk qəhvəsi xüsusilə soyuq qış günlərində içimizi isitir, yay aylarında isə təravətləndirici dad verir. Ləzzətli və sağlam qəlyanaltı axtaranlar üçün ideal variant olan heyva və türk qəhvəsi dueti xüsusilə pəhriz saxlayanlar üçün də əla seçim ola bilər.

Bir sözlə, heyvanın üzərinə səpilən türk qəhvəsi yalnız dadı ilə deyil, həm də sağlam bir seçim olaraq da düşünülə bilər.