Bir çox insanlar həyatlarını qəhvəsiz təsəvvür edə bilmirlər, lakin bir böyük çatışmazlıq var: süd və şəkərli içki çoxlu kalori ehtiva edir. Mütəxəssislər sizə zərər vermədən qəhvənizi daha dadlı edəcək sadə bir üsul açıqlayıblar.

Bu üyüdülmüş darçın əlavə etməkdir. Bu ədviyyatlı ədviyyatdan bir çimdik acı qəhvəyə xoş bir dad verir və bir çox sağlamlıq faydası da verir.

Darçının tərkibində kalsium, manqan, kalium, dəmir və maqnezium kimi bir çox vacib mineral var. O, həmçinin sağlam həzmi təşviq edən liflə zəngindir. Nəhayət, ədviyyatda oksidləşdirici stressin qarşısını alan antioksidanlar var.

Darçın digər qidaları şirinləşdirmək üçün də istifadə edilə bilər. Çay, şəkərsiz qatıq, dənli bitkilər və meyvə salatları ilə yaxşı gedir.