Bu ləzzətli qəlyanaltı üçün inqrediyentləri çox axtarmağa ehtiyac qalmayacaq - artıq mətbəxdə hər şey ola bilər.

Pomidor süfrədə gözəl görünür. Bu tərəvəzdən ədviyyatlı şorba, yay güveç, salat və yüngül qəlyanaltı hazırlaya bilərsiniz.

Seçimlər yalnız təsəvvürünüz və şəxsi üstünlüklərinizlə məhdudlaşır. Sadə reseptlərdən biri pendir və göbələk ilə iştahaaçandır. Məhsulların siyahısı aşağıdakılardan ibarətdir:

6 ədəd. pomidor;

150 q pendir;

250 q şampinonlar;

1 PC. Luka;

2 diş sarımsaq;

1 st. l. bitki yağı;

duz və qara bibər (yer).

Bişirmək

1. Başlamaq üçün pomidorun meyvələri yuyulur və qurudulur. Sonra iki hissəyə kəsin və pulpa çıxarın.

2. Göbələklər təmizlənir və doğranır, soğan isə doğranır. Pendir sürtgəcdən keçirilir, sarımsaq isə mətbuat vasitəsi ilə sürülür.

3. Yağlı tava atəşə qoyulur və yaxşıca qızdırılır. Əvvəlcə soğanı şəffaf olana qədər qızardın. Sonra göbələk və sarımsağı əlavə edin.

4. Qarışıq şampinonlar qızıl rəng əldə edənə qədər qızardılır. Sonda çoxlu duz.

5. Göbələk doldurulması soyudulur, sonra pendirin təxminən 70% -i tökülür.

6. Pomidorlar göbələk içliyi ilə doldurulur, üzərinə pendirin qalan hissəsi səpilir.

7. Soba 190 dərəcə qızdırılır və qəlyanaltı 10-15 dəqiqə bişirilir.

Nərmin