Foodinfo.az
Tərəvəz məhsullarının istehsalı artıb
Son xəbərlər
Dənli bitkilər bağırsaq florasını gücləndirir
Acqarına sirkə içmək sağlamlığa zərər verə bilər
Pomidor orqanizmdə xərçəng riskini azalda bilər
Sürətli yemək beyin funksiyalarını zəiflədir
Probiyotik yoqurtlar immuniteti gücləndirir
AQTİ-də qida məhsullarının yararlılıq müddəti laborator sınaqlarla təyin olunur
Ana səhifə
Qida xəbərləri
Qida təhlükəsizliyi
Sağlam qidalanma
Qida şirkətləri
Ümumi xəbərlər
Maraqlı
Bizimlə əlaqə
Ana səhifə
Qida xəbərləri
Qida təhlükəsizliyi
Sağlam qidalanma
Qida şirkətləri
Ümumi xəbərlər
Maraqlı
Bizimlə əlaqə
Foodinfo.az
Tərəvəz məhsullarının istehsalı artıb
Tərəvəz məhsullarının istehsalı artıb
23 May, 10:00
Təsərrüfatlarda yanvar-aprel ayları ərzində 107 min ton və yaxud keçən ilin müvafiq dövrünə nisbətən 16,7 faiz çox tərəvəz məhsulları istehsal edilib. Bu barədə AZƏRTAC-a Dövlət Statistika Komitəsindən bildirilib.
Oxşar xəbərlər
Bioloji aktiv qida məhsullarının idxalı ilə məşğul olan sahibkarlar AQTİ-də olub
26 İyul, 18:36
Quş qripi xəstəliyi ilə bağlı tətbiq olunan bəzi məhdudiyyətlər aradan qaldırılıb
26 İyul, 15:59
Tövsiyələrə əməl edək, qidadan zəhərlənməyək!
26 İyul, 12:27
AQTİ-də təlimləri uğurla başa vuran sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşlarına sertifikatlar təqdim olunub
26 İyul, 11:30
Körpələrin 6 aylığa qədər qidalanması üçün “qızıl standart”: ana südü
25 İyul, 21:05
AQTİ-də HACCP mövzusunda növbəti məlumatlandırma təlimi keçirilib
25 İyul, 18:02
Xəbər lenti
Dənli bitkilər bağırsaq florasını gücləndirir
20 İyun, 19:48
Acqarına sirkə içmək sağlamlığa zərər verə bilər
20 İyun, 19:06
Pomidor orqanizmdə xərçəng riskini azalda bilər
20 İyun, 18:19
Sürətli yemək beyin funksiyalarını zəiflədir
20 İyun, 17:45
Probiyotik yoqurtlar immuniteti gücləndirir
20 İyun, 17:05
AQTİ-də qida məhsullarının yararlılıq müddəti laborator sınaqlarla təyin olunur
20 İyun, 16:58
Qəhvə ürək sağlamlığına mənfi təsir göstərə bilər
20 İyun, 16:17
Balıq yağının gündəlik istifadəsi beyin funksiyalarını gücləndirir
20 İyun, 15:46
Yuxu rejimi qidalanmadan daha önəmlidir
20 İyun, 15:06
Süni şirinləşdiricilər arıqlamağa kömək etmir
20 İyun, 14:39
Bu meyvə qaraciyəri qoruyur
20 İyun, 13:36
Az su içməyin fəsadları nələrdir?
20 İyun, 12:40
Emosional aclığın əlamətləri nələrdir?
20 İyun, 11:15
Xurma istehlak etməyin riskləri varmı?
20 İyun, 10:48
Qara ağcaqayın faydaları nələrdir?
20 İyun, 09:11
Qocalarda duz istifadəsi: zərər, yoxsa ehtiyac?
19 İyun, 23:52
Təbiət ərazilərində epizootoloji monitorinqlər keçiriləcək
19 İyun, 23:49
Tələbələrin qidalanmasında buraxılan 5 əsas səhv
19 İyun, 22:43
Stresli insan daha çox yeməyə meyllidir: səbəbi nədir?
19 İyun, 21:29
İdmanla məşğul olanlar üçün səhər yeməyində nə olmalıdır?
19 İyun, 20:31
Yaşlılarda qida qəbulunun azalması sağlamlığa necə təsir edir?
19 İyun, 19:47
Hamiləlik dövründə kofeindən necə istifadə edilməlidir?
19 İyun, 19:05
Brokolinin hansı faydaları var?
19 İyun, 18:58
Uşaqlarda səhər yeməyinin buraxılması hansı fəsadlara yol aça bilər?
19 İyun, 18:19
Bütün xəbərlər