Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi (AQTA) COVİD-19 virusunun yayılmasının qarşısının alınması üçün ictimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrinə bəzi tövsiyələrini verib.
Agentlikdən Foodinfo.az-a verilən məlumata görə, ictimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində xəstəliyə yoluxma riskinin azaldılması üçün ortaq istifadə edilən səthlər, əşyalar mütəmadi təmizlənməlidir.
Həmin yerlər dezinfeksiya edilməlidir.
Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi (AQTA) COVİD-19 virusunun yayılmasının qarşısının alınması üçün ictimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrinə bəzi tövsiyələrini verib.
Agentlikdən Foodinfo.az-a verilən məlumata görə, ictimai iaşə və ərzaq satışı müəssisələrində xəstəliyə yoluxma riskinin azaldılması üçün ortaq istifadə edilən səthlər, əşyalar mütəmadi təmizlənməlidir.
Həmin yerlər dezinfeksiya edilməlidir.





