Bəzi hallarda dəfnə yarpaqlarının istifadəsi tamamilə təhlükəli ola bilər. Ədviyyat gözə batmayan bir ləzzət verir, buna görə də tez-tez isti yeməklərə əlavə olunur.

Bununla belə, aşpazların böyük əksəriyyəti təcrübəli aşpazları şoka salan səhvə yol verir.

Bu səhv hesablama yeməyə ləzzət və ləzzət əlavə etmir, buna görə dəfnə yarpaqlarının istifadəsi itirilir.

Əsas səhv, həvəskar aşpazların tez-tez icazə verilən ədviyyat miqdarını aşmasıdır. Bununla belə, dəfnə yarpağında zəhərlənməyə səbəb ola biləcək zəhərli maddələr var.

Kiçik miqdarda ədviyyat zərərsizdir. Əsas odur ki, davamlı olaraq onu aşmayın.

Bişirmə sonunda dəfnə yarpağı əlavə edin - təxminən 2-3 dəqiqə. Uzun müddət mətbəx şkafında olan yarpaqlara deyil, təzə ədviyyatlara üstünlük verilməlidir.

Ədviyyat 2-3 dəqiqə saxlanılır, yanğın söndürülür və təxminən 3-4 dəqiqədən sonra. yarpaqlar acılıq verməmək və yeməyi korlamamaq üçün çıxarılır.

Nərmin