Foodinfo.az
Azərbaycan buğda idxalını 19% azaldıb
Son xəbərlər
Su çatışmazlığı maddələr mübadiləsini zəiflədir
Samuxda II Ərik Festivalı keçiriləcək
Qlütenə qarşı həssaslıq hər kəs üçün keçərli deyil
Zülal çatışmazlığı saç və dırnaq problemlərinə yol aça bilər
Meyvəni yeməkdən sonra yox, əvvəl yemək daha doğrudur
Dənli bitkilər bağırsaq florasını gücləndirir
Ana səhifə
Qida xəbərləri
Qida təhlükəsizliyi
Sağlam qidalanma
Qida şirkətləri
Ümumi xəbərlər
Maraqlı
Bizimlə əlaqə
Ana səhifə
Qida xəbərləri
Qida təhlükəsizliyi
Sağlam qidalanma
Qida şirkətləri
Ümumi xəbərlər
Maraqlı
Bizimlə əlaqə
Foodinfo.az
Azərbaycan buğda idxalını 19% azaldıb
Azərbaycan buğda idxalını 19% azaldıb
16 Sentyabr, 09:00
Bu ilin yanvar-avqust aylarında Azərbaycan 147,2 milyon ABŞ dolları dəyərində 688,7 min ton buğda idxal edib.
Foodinfo.az
xəbər verir ki, bu, ötən ilin eyni dövrü ilə müqayisədə müvafiq olaraq 39 milyon dollar (20,9%) və 164,1 min ton (19,2%) azdır.
Oxşar xəbərlər
40 heyvan kəsimi və ət satışı məntəqəsində nöqsanlar aşkarlandı
29 İyul, 18:54
AQTA sədri Beyləqanda vətəndaşları qəbul edəcək
29 İyul, 11:34
Bioloji aktiv qida məhsullarının idxalı ilə məşğul olan sahibkarlar AQTİ-də olub
26 İyul, 18:36
Quş qripi xəstəliyi ilə bağlı tətbiq olunan bəzi məhdudiyyətlər aradan qaldırılıb
26 İyul, 15:59
Tövsiyələrə əməl edək, qidadan zəhərlənməyək!
26 İyul, 12:27
AQTİ-də təlimləri uğurla başa vuran sahibkarlıq subyektlərinin əməkdaşlarına sertifikatlar təqdim olunub
26 İyul, 11:30
Xəbər lenti
Su çatışmazlığı maddələr mübadiləsini zəiflədir
20 İyun, 23:52
Samuxda II Ərik Festivalı keçiriləcək
20 İyun, 23:25
Qlütenə qarşı həssaslıq hər kəs üçün keçərli deyil
20 İyun, 22:45
Zülal çatışmazlığı saç və dırnaq problemlərinə yol aça bilər
20 İyun, 21:29
Meyvəni yeməkdən sonra yox, əvvəl yemək daha doğrudur
20 İyun, 20:33
Dənli bitkilər bağırsaq florasını gücləndirir
20 İyun, 19:48
Acqarına sirkə içmək sağlamlığa zərər verə bilər
20 İyun, 19:06
Pomidor orqanizmdə xərçəng riskini azalda bilər
20 İyun, 18:19
Sürətli yemək beyin funksiyalarını zəiflədir
20 İyun, 17:45
Probiyotik yoqurtlar immuniteti gücləndirir
20 İyun, 17:05
AQTİ-də qida məhsullarının yararlılıq müddəti laborator sınaqlarla təyin olunur
20 İyun, 16:58
Qəhvə ürək sağlamlığına mənfi təsir göstərə bilər
20 İyun, 16:17
Balıq yağının gündəlik istifadəsi beyin funksiyalarını gücləndirir
20 İyun, 15:46
Yuxu rejimi qidalanmadan daha önəmlidir
20 İyun, 15:06
Süni şirinləşdiricilər arıqlamağa kömək etmir
20 İyun, 14:39
Bu meyvə qaraciyəri qoruyur
20 İyun, 13:36
Az su içməyin fəsadları nələrdir?
20 İyun, 12:40
Emosional aclığın əlamətləri nələrdir?
20 İyun, 11:15
Xurma istehlak etməyin riskləri varmı?
20 İyun, 10:48
Qara ağcaqayın faydaları nələrdir?
20 İyun, 09:11
Qocalarda duz istifadəsi: zərər, yoxsa ehtiyac?
19 İyun, 23:52
Təbiət ərazilərində epizootoloji monitorinqlər keçiriləcək
19 İyun, 23:49
Tələbələrin qidalanmasında buraxılan 5 əsas səhv
19 İyun, 22:43
Stresli insan daha çox yeməyə meyllidir: səbəbi nədir?
19 İyun, 21:29
Bütün xəbərlər