Foodinfo.az
Tərəvəz məhsullarının istehsalı artıb
Son xəbərlər
Təbii şirələr və saxta şirələr: Fərqləri necə anlamaq olar?
Qlütenin immun sisteminə təsiri və əhəmiyyəti
Dünyanın ən sağlam mətbəxləri: Yapon, İsveç və Türk qidaları müqayisəsi
Uzun və sağlam ömür üçün bu 4 qidanı heç vaxt evinizə daxil etməyin!
Enerjili içkilər ən çox kimlərə zərərlidir?
Gecə yatmazdan əvvəl nə yemək olar?
Ana səhifə
Qida xəbərləri
Qida təhlükəsizliyi
Sağlam qidalanma
Qida şirkətləri
Ümumi xəbərlər
Maraqlı
Bizimlə əlaqə
Ana səhifə
Qida xəbərləri
Qida təhlükəsizliyi
Sağlam qidalanma
Qida şirkətləri
Ümumi xəbərlər
Maraqlı
Bizimlə əlaqə
Foodinfo.az
Tərəvəz məhsullarının istehsalı artıb
Tərəvəz məhsullarının istehsalı artıb
21 Aprel, 12:35
Təsərrüfatlarda yanvar-mart ayları ərzində 79,3 min ton və yaxud keçən ilin müvafiq dövrünə nisbətən 16,1 faiz çox tərəvəz məhsulları istehsal edilib. Foodinfo.az bu barədə Dövlət Statistika Komitəsinə istinadən bildirir.
Oxşar xəbərlər
Şişkinliyi aradan qaldıran 11 qida
30 İyul, 20:49
Ağız quruluğu 5 xəstəliyin əlaməti ola bilər
30 İyul, 16:51
Anksiyete beyin fəaliyyətinə təsir göstərə bilər
30 İyul, 15:33
Bu test 5 dəqiqə ərzində infarkt riskini ortaya qoyur
30 İyul, 14:16
Yemək bişirərkən yağ sıçramasını əngəlləyən üsullar
30 İyul, 11:20
Saç və dırnaqlar üçün faydalı qidalar
30 İyul, 10:53
Xəbər lenti
Təbii şirələr və saxta şirələr: Fərqləri necə anlamaq olar?
14 May, 15:46
Qlütenin immun sisteminə təsiri və əhəmiyyəti
14 May, 15:06
Dünyanın ən sağlam mətbəxləri: Yapon, İsveç və Türk qidaları müqayisəsi
14 May, 14:39
Uzun və sağlam ömür üçün bu 4 qidanı heç vaxt evinizə daxil etməyin!
14 May, 13:31
Enerjili içkilər ən çox kimlərə zərərlidir?
14 May, 12:29
Gecə yatmazdan əvvəl nə yemək olar?
14 May, 11:04
Cücərmiş qidaları yemək olarmı?
14 May, 10:48
Xiyarın tez xarab olmasına səbəb nədir?
14 May, 09:14
Hansı qidalar allergiya riskini artırır?
13 May, 23:54
Hər mövsüm üçün ən faydalı qidalar hansılardır?
13 May, 22:44
Pendir nəyə görə bəzi insanlarda qaşıntıya səbəb olur?
13 May, 22:11
Orqanizmin suya olan həqiqi tələbatı nə qədərdir?
13 May, 21:29
Zərərli maddələrdən qaçmaq mümkündürmü?
13 May, 20:33
Vegan qidalanma uşaqlar üçün təhlükəli ola bilərmi?
13 May, 19:48
Şəkər yerinə istifadə edilən maddələr orqanizmə necə təsir edir?
13 May, 19:03
Supermarketlərdə "orqanik" etiketləri nə qədər etibarlıdır?
13 May, 18:19
Körpələr üçün paketlənmiş qidalar – rahatlıq, yoxsa risk?
13 May, 17:46
AQTA sədri “InterFood Azerbaijan” və “Caspian Agro” sərgilərinin açılış mərasimində iştirak edib
13 May, 17:37
Dondurulmuş tərəvəzlər təzə qədər faydalıdırmı?
13 May, 17:06
Enerji içkilərinin tərkibi: yorğunluq yoxsa gizli asılılıq?
13 May, 16:17
Bir şüşə meyvə suyu neçə meyvəyə bərabərdir?
13 May, 15:46
Qidada plastiklə təmas – qablaşdırmanın sağlamlığa təsiri
13 May, 15:06
Əlavə vitaminləşdirilmiş qidalar: faydalı, yoxsa aldatma?
13 May, 14:39
Yaddaşı gücləndirən yağ
13 May, 13:09
Bütün xəbərlər