Ketçup, mayonez və xardal sousu istehsal edənlərin NƏZƏRİNƏ

Sahibkarlığın İnkişafı Fondu (SİF) Lənkəran rayonunda maliyyələşdiriləcək prioritet sahələri müəyyənləşdirib.

SİF prioritet hesab olunan kənd turizmi, çəltikçilik, çayçılıq, bağçılıq, istixana və cins heyvandarlıq təsərrüfatlarının, ketçup, mayonez və xardal sousu istehsalı müəssisələrinin yaradılması üzrə nümunəvi investisiya layihələrinin maliyyələşdirilməsini məqsədəuyğun hesab edir.

“Lənkəran rayonunda fəaliyyət göstərən sahibkarlar bu istiqamətlərdə layihələrini fondun müvəkkil kredit təşkilatlarına təqdim edə bilərlər”, – deyə məlumatda qeyd olunur.

Tarix: / Foodinfo